Ihmeellinen maailmankaikkeus

posted in: Elämän pohdintaa | 0

Täällä ollaan stressissä. Liian paljon asioita yhtä aikaa työstettävänä. Monen monta ideaa odottaa täytäntöönpanoa. Kuten isäni tapaa sanoa: ”On niin paljon tekemistä, ettei kerkiä mittään tehä.”. Aika menee haahutessa edes takaisin ja mihinkään ei tule tartuttua.

Pään sisäinen kovalevy on niin täynnä tavaraa, ettei siellä pysy enää mikään. Kaikesta pitää tehdä muistilappu (jonka voi kätevästi hukata). Jos sovin ystävän kanssa, että soitan hänelle kohta, olen 3 minuutin päästä unohtanut tämän. Muistan 3 tunnin päästä, että piti soittaa. Tämä on ihan kamalaa, koska tämä ei todellakaan ole minua. En minä ole tällainen, enkä halua olla.

https://www.valontalovalencia.fi/ihmeellinen-maailmankaikkeus/

Tämän aamun olen tapellut tulostimen kanssa. Olen tehnyt aivan kaiken, mitä keksin. Yritin soittaa myös tukeen, mutta sieltä vastattiin vain englanniksi. Nyt ei riittänyt kapasiteetti selvittää asiaa englanniksi, joten soitan myöhemmin uudelleen. Sitäkään puhelua en saanut lopetettua, puhelimen punainen luuri ei vain reagoinut. Tekniset vempaimet käyvät nyt yhtä aikaa vastakynteen. Mitkä ihmeen energiat täällä jyllää?

Ehkäpä minun pitäisi vain hidastaa. Ottaa sitä kuuluisaa ”aikaa itselle”. Mennä luontoon maadoittumaan (mitenkähän monta päivää onkaan taas tullut oltua sisällä…) ja takaisin luontoyhteyteen. Tuoksutella eteerisiä öljyjä, ja nostaa taajuutta sitä kautta. Tehdä asioita, joita rakastan. Ehkäpä nuo vimpaimetkin alkavat taas tehdä yhteistyötä, kun ensin itse vähän rauhoitun.

https://www.valontalovalencia.fi/ihmeellinen-maailmankaikkeus/

Ihan somaan saumaan tulee viikonlopun irtiotto kotiarjesta. Pääsen nimittäin osallistumaan Wealth Forumiin Helsingissä. Liput on loppuunmyyty aikapäiviä sitten, mutta minä onnistuin saamaan lipun muuta kautta. Ahkeruus palkittiin 🙂 Olen kovin kiitollinen tästä mahdollisuudesta.

Ja onhan aina tuo suurenmoinen maailmankaikkeus, universumi, kosmos. Kun vain muistaisi -joka päivä- pyytää sitä apua sieltä. Ja ne ajatukset! Miten tärkeitä ne onkaan. Sainhan tästä taas konkreettisen esimerkin vast’ikään. Olin näet jo miettinyt työhuoneesta luopumista. Kysyin vähän enkeleiltäkin, että mikä olisi tässä kohtaa viisainta. Eräänä päivänä kävikin niin, että minulle tarjottiin huoneeseen kumppania jakamaan vuokrakuluja. Näin ne asiat siis järjestyy. Minun siis kannattaa pitää vielä huone, mutta sain kustannuksia kevyemmäksi. Kiitos universumi <3

 

https://www.valontalovalencia.fi/ihmeellinen-maailmankaikkeus/

t. Taina

 

ps. Sattumaahan ei ole, se on selvää. Hain kuvapankista kuvia tähän artikkeliin hakusanoilla ”universumi ja cosmos”. Tuli nuita kukkia. Ihmettelin vähän, että minkähän takia. No, koska rakastan kesää, ne tuntuivat hyvältä. Otin niitä. Sitten kuvia muokatessani tajusin, että kuvassa on kosmos-kukka. On tuo maailmankaikkeus kyllä ihmeellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *