Tiesitkö, että enkeleitä on koko ajan sinunkin ympärilläsi? Heitä on välillä enemmän, välillä vähemmän. Kuitenkin koko ajan olet suojeluksessa ja vähintään oma enkelisi kulkee kanssasi läpi koko elämäsi.

Monesti emme kuule enkelten viestejä, tai emme osaa niitä tulkita. Tässä kohtaa minä voin auttaa sinua! Enkelit rakastavat, kun saavat olla yhteydessä sinuun. Heidän viestinsä ovat aina rakkaudellisia ja kannustavia. Minä toki suojaan itseni huolellisesti, kun kanavoin viestejä, joten mitään matalan energian viestejä en sinulle välitä. Muistathan, että enkelitulkinta ei ole ennustamista. Meillä ihmisillä on aina vapaa tahto, ja voimme tehdä asioita aivan erilailla kuin enkelit ohjaavat.

Itse koen enkelten viestit aina hyvin voimaannuttavina ja lohdullisina. Jos kaipaat elämääsi suunnan näyttöä, vahvistusta jollekin asialle tai muuten vain viestiä omalta enkeliltäsi, voi enkelitulkinta olla juuri oikea juttu.

Valmistuin Valonpolun enkelitulkitsijaksi vuonna 2014. Käytän viestien kanavoinnissa intuition lisäksi joskus kortteja ja heiluria. Minulle tuodaan oikeat "välineet" tulkinnan aluksi, joskus siihen riittää vain hiljainen ja rauhallinen hetki.

EI SAATAVILLA TOISTAISEKSI.