Raindrop-tekniikka on Young Livingin terapeuttisen asteen eteerisillä öljyillä tehtävä erittäin rentouttava hoitokokonaisuus. Hoidossa yhdistyvät vanha tiibetiläinen pyöräytä ja päästä -tekniikka sekä amerikan intiaanien sulkasivelyt. Hoidon nimi (raindrop = sadepisara) tulee siitä, kun öljyt tiputetaan hoidettavan selkärangalle. Näin öljyjen energiat yhdistyvät hoidettavan energioiden kanssa jo ennen kuin öljyt koskettavat ihoa.

Hoidossa käytetään kymmentä eteeristä öljyä. Öljyt tukevat kehoa solutasolta saakka ja työskentelevät kehon kaikilla osa-alueilla: fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä. Alla listattuna mahdollisia vaikutuksia kehoon ja mieleen:

- tukee kehon energiakanavia 
- tukee selkärangan tukilihaksistoa hellävaraisesti
- tukee rentoutumista
- tukee puolustusjärjestelmää
- tukee verenkiertoa ja immuunijärjestelmän toimintaa
- tukee henkistä hyvinvointia ja voi vapauttaa tunnelukkoja

Hoito tehdään hoitopydällä pitkällään. Öljyt sivellään ensin jalkapohjiin ja sitten selkään. Hoito on hyvin rentouttava, sillä öljyt sivellään keholle rauhallisin liikkein. Raindrop-hoito ei ole varsinaista hierontaa. Hoitoon varataan noin 1,5 tuntia ja hoito vaikuttaa noin viikon ajan. Hoidon jälkeen samana päivänä kannattaa välttää kovaa fyysistä rasitusta, alkoholia ja tupakkaa sekä saunomista. Myöskään suihkuun ei kannata mennä heti hoidon jälkeen, vaan antaa öljyjen työskennellä kehossa rauhassa.

Jos sinulla on epilepsia, alle puolen vuoden sisällä tehty leikkaus, selän/ jalkojen alueen ihottuma, tarttuva ihosairaus, ASA-allergia, veritulppa, selittämättömiä kyhmyjä tai jos käytät verenohennuslääkettä, ota yhteyttä. Voi nimittäin olla, ettei Raindrop-hoitoa voi sinulle tehdä. Myöskään raskaana oleville ja imettäville tätä hoitoa ei suositella.

EI SAATAVILLA TOISTAISEKSI. 

Ota yhteyttä taina@valontalovalencia.fi niin ohjaan sinut kollegan hoiviin. Kiitos!

raindrop1