Reiki on yhtä vanha kuin ihmiskunta. Japanilainen kristitty munkki Mikao Usui löysi Reikin uudelleen 1800-luvun loppupuolella. Reiki on tullut Japanista Havaijin, Kanadan ja Ruotsin kautta Suomeen. Reiki on japaninkieltä ja tarkoittaa kaikkialla olevaa elämänenergiaa.

Reiki ei ole sidottu uskonkäsityksiin eikä se ole riippuvainen mistään maailmankatsomuksesta. Reiki toimii, uskoitpa siihen tai et.

Reikihoito on turvallinen hoitomuoto, jolla voidaan auttaa kaikkea elollista. Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia, jolloin hoidettava voi saada lisää energiaa ja tasapainoa omaan energiaverkkoonsa. Jokainen kokee Reikihoidon eri tavalla. Pääsääntöisesti hoidettava rentoutuu syvästi, useat jopa nukahtavat. Kaikki tunteet ovat mahdollisia ja sallittuja, koska Reikihoito voi avata tunnelukkoja.

Reikihoito tapahtuu rauhallisessa tilassa rentouttavan musiikin tahtiin. Jos hoidettava haluaa, voimme olla myös hiljaisuudessa. Hoidettavan kannattaa pukeutua väljiin ja mukaviin vaatteisiin, joissa on mahdollisimman hyvä ja rento olla. Hoito kestää yleensä 1,5 tuntia ja se tapahtuu hoitopöydällä pitkällään. Liikutan käsiäni hoidettavan päällä intuitioni ja hoito-ohjeiden mukaan.

Olen käynyt Reiki 1 ja 2 -tason vihkimykset. Energiakanavani on avattu ja puhdistettu vihkimyksissä. Minä toimin energian kanavana, en siis välitä lainkaan omaa energiaani hoidettavaan. Hoidettava ottaa juuri sen verran energiaa kuin hän tarvitsee. Reikihoidossa tehdään töitä vain puhtaimman tason energioiden kanssa, joten mitään pelättävää ei ole.

Toisinaan aistin hoidon aikana hoidettavan omia enkeleitä tai edesmenneitä rakkaita. Jos heillä on viesti hoidettavalle, voin kertoa sen hoidon kuluessa tai jälkeenpäin. Jos hoidettava ei halua kuulla viestejä, sekin on OK.

EI SAATAVILLA TOISTAISEKSI. 

 

MikaoUsui2