Tervehdys Kajjjanista!

Olen pikkutytöstä asti piirrustuslehtiö matkassa reissannut käsityöintoilija joka harrastaa haaveilua, kuvittelee harrastavansa urheilua ja touhuaa mielellään eläinten kanssa. Vihdoin tuli se hetki kun sukulaiset ja ystävät ovat kyllästyneet itsetehtyihin joulu- ja syntymäpäivälahjoihin, joten täytyi ryhtyä perimään näistä hintaa.

Koulunpenkkiäkin olen toki kuluttanut. Lukiosta (2000) saadun "sivistyksen" lisäksi olen koulutukseltani jalometallimuotoilija, valmistunut Kuopion Muotoiluakatemiasta 2006. Lisäksi olen eläintenhoitana, perustutkinnon paperit sain Kajaanin Ammattiopistosta 2011. Työkokemusta on kertynyt mm. ratsastuskoulusta, kultasepänpajalta, kello- ja kulta-alan erikoisliikkeestä sekä karjanhoitajan tehtävistä.

Eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä. Arkeen on mahtunut koiria, hevosia, kissoja, lehmiä ja jopa hiiriä. Tämän takia niiden kuvittaminen ja tuominen mukaan korusuunnitteluunkin tuntuu mielekkäältä. Nyt mukana pyörii kolme karkeakarvaista italianajokoiraa, jotka huolehtivat emäntänsä liikunnallisista harrastuksista metsästyksen, canicrossin ja valjakkohiihdon merkeissä.

Kaikenlaisten seikkailujen jälkeen vuosia mielessä siintänyt ajatus omasta yrityksestä on vihdoin toteutunut. Avoimin mielin ja innokkaana toteuttamaan uusia suunnitelmia.

Kaisu Sironen

Kaisun tuotteita pääset ihastelemaan täällä >>

 
 
https://www.valontalovalencia.fi/palvelut/tuotteet/
Veitikkainen enkeli-riipus 28 euroa
https://www.valontalovalencia.fi/palvelut/tuotteet/
Hopeinen enkeliriipus 32 euroa