Minä ja meidän perhe käytetään eteerisiä öljyjä päivittäin. Nimenomaan Young Livingin öljyjä, koska niiden sisällöstä voin olla varma. Edullisemmin saisin saman nimistä öljyä ihan marketin hyllystä, mutta en halua omalle/ lasten iholle laittaa alkoholia, liuottimia tai muita täyteaineita. Myös saunatuoksut on aikoja sitten vaihtuneet Young Livingin öljyihin, sillä hengitettynäkään en liuottimia halua saada. 

Young Living on minun valintani useasta syystä. Ensimmäinen syy on Sead to Seal -prosessi, josta voit lukea enemmän täältä. Prosessi on läpinäkyvä, sillä kuka tahansa voi mennä farmille tai tislaamoon seuraamaan öljyn matkaa kasvista pulloon. Lisäksi Young Living valmistaa tuotteensa itse. Heillä on toki yhteistyökumppani-farmeja, ja heillä on yhtä tiukat laatukriteerit koko prosessissa. Öljyt tosiaan testataan kolmeen kertaan ja kaikkien erien täytyy läpäistä tiukka seula. Jos ne eivät läpäise, ei niitä sinetöidä ja päästetä meidän käyttöön terapeuttisen asteen eteerisinä öljyinä. Kolmanneksi tykkään siitä, että Young Living on mahdollista ottaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukemaan. Tarkoitan tällä sitä, että YL:sta ei saa vain ihorasvaa ja ravintolisät täytyisi hakea muualta. Saan siis tilattua itselleni perheelleni samasta paikasta eteeriset öljyt, hiustenhoitotuotteet, hygieniatuotteet, ihon kosteukseen tarvittavat tuotteet, hammashygieniatuotteet, kodin puhdistustuotteet, pyykinpesuaineet, tiskiaineet ja ravintolisät. Oikeasti aika kätevää! Young Living on siis hurjan paljon muutakin kuin eteeriset öljyt.

Eläinten ystävänä minulle merkitsee myös se seikka, että näitä tuotteita ei testata eläimillä. Ihmisillä kylläkin, testaan öljyjä itseeni päivittäin 🙂 

Miksi meillä käytetään ylipäätään eteerisiä öljyjä? Me tuemme niillä terveyttä ja hyvää oloa. Eteeriset öljyt kuljettavat happea soluille, ja keho voi toimia sitä kautta paremmin. Kehon on tarkoitus pystyä parantamaan itse itsensä ja se onnistuu paremmin, kun solut eivät ole nälkiintyneitä. Ajattelen, että terveyttä tukemalla välttyy todennäköisemmin vaivoilta ja sairauksilta, eikä sitä myöten tarvitse vierailla apteekissa. Vaikka käytetään me tietenkin öljyjä myös sitten vaivan iskiessä. En ole kuitenkaan lääkevastainen, vaan nekin otetaan käyttöön tarpeen vaatiessa. 

Päivittäin meillä kuluu myös Young Livingin käsisaippuaa, suihkugeeliä, shampoota ja hoitoainetta, kosteusvoidetta (vartalolle ja kasvoille), kodin yleispuhdistusainetta, deodoranttia, hammastahnaa, suuvettä. Thieves-sarjasta meillä käytetään kaikkia tuoteita. Viimeisimpänä olen ottanut käyttööni upeat Savvy Minerals -mineraalimeikit. 

Miksi sitten juuri nämä tuotteet ovat ujuttautuneet arkipäivään niiden market-tuotteiden tilalle?  Nopeammin saisi sen saippuan tai yleispuhdistusaineen haettua lähikaupasta. Tietoisuus kaikista lisäaineista ja muista haitallisista jutuista on saanut aikaan sen, että haluaa tarjota itselle ja lapsille mahdollisimman turvalliset tuotteet. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että se mitä me laitamme iholle, menee todella nopeasti ja varmuudella myös muualle kehoon. Siellä on meidän pienet (ja niin tärkeät!) solumme ihmeissään, kun koko ajan tulee kaiken maailman kemikaaleja monesta lähteestä. Mikromuovit pistää hormonitoiminnan sekaisin jne. 

Kemikaalineuvonnan sivuilta bongasin seuraavaa: "Terveydelle vaarallisten kemikaalien (aineet ja seokset) ryhmät ovat erittäin myrkylliset, myrkylliset, haitalliset, syövyttävät, ärsyttävät, herkistävät, syöpää aiheuttavat, perimää vaurioittavat, lisääntymiselle vaaralliset." Jo tuon pelkän listan lukeminen alkaa tuntua pahalta, ei tee mieli edes alkaa tonkia sen syvemmälle. Käytän siis YL:n tuotteita ja elän toivossa, että oma ja lasten keho saa vähän vähemmän kuormaa näin toimien. Tiesitkö muuten, että kaikkia Young Livingin tuotteita pystyy periaateessa syömään? Tähän en ketään toki kehoita!

Jos sinua kiinnostaa puhtaammat vaihtoehdot kodin siivoukseen, ihon hoitamiseen tai olet kiinnostunut eteerisistä öljyistä, laita sähköpostia taina(at)valontalovalencia.fi Minä kerron mielelläni lisää! Tai luo itsellesi saman tien tunnukset Young Livingille ja tilaa näitä upeita tuotteita suoraan kotiovellesi. Tunnusten teko ei velvoita sinua mihinkään, mutta saattaa antaa sinulle uskomattoman paljon! Uusia oivalluksia, uusia tuotteita, tukea hyvinvointiin. Kenties uuden harrastuksen, ehkäpä osittaisen työn? Ainakin meillä on huippuporukka, johon pääsen halutessasi mukaan! Omat tunnukset pääset luomaan suoraan tästä >>. 

Ningxia Red -antioksidanttijuoma

NingXia Red yhdistää erikoislaatuiset gojimarjat 100-prosenttisen puhtaisiin eteerisiin öljyihin tehokkaalla, koko kehoa ravitsevalla tavalla. Legendaarisen pukinpensaista (englanniksi Ningxia) poimittujen gojimarjojen hyötyjä on arvostettu jo satojen vuosien ajan, ja tutkimuksissa niistä löydetään yhä uusia terveysvaikutuksia. Nauti niiden luonnollisen herkullisesta mausta päivittäin, niin pidät yllä hyvää energiatasoa ja annat kehollesi tärkeitä ravintoaineita jatkuvaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Käyttöohje

Juo päivittäin 1–2 60 ml:n annosta kaksi kertaa päivässä.
Parhaimmillaan jäähdytettynä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilyy avattuna jääkaapissa enintään 30 päivää. Älä juo suoraan pullonsuusta. Älä käytä tuotetta, jos sinetti on rikki.

Ainesosat

Ningxia-pukinpensaan gojimarjasose (lycium barbarum) Kiinasta, mustikkamehu*, aroniamehu* , kirsikkamehu*, granaattiomenamehu*, luumumehu*, viini- ja omenahappoa pH:n säätelyyn, luontainen mustikka-makuaine, Mega Natural Gold -viinirypäleensiemenuute (GSE) (Kosher ja Halal), aito vaniljauute 2X, pektiini suutuntumaa ja erottamista varten, säilöntäaineina natriumbentsoaatti ja/tai kaliumsorbaatti, luontainen steviauute (Reb A) makeutukseen, YL:n eteerinen appelsiiniöljy, YL:n eteerinen Yuzu-öljy, YL:n eteerinen sitruunaöljy, YL:n eteerinen tangeriiniöljy,
*valmistettu tiivisteestä

https://www.valontalovalencia.fi/palvelut/young-living/ningxia-red-antioksidanttijuoma/

Hieman Ningxia-marjasta

* Ningxiamarjassa on runsaasti antioksidantteja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää.
* Tämän marjan antioksidantit taistelevat valtimonkovettumistautia ja ateroskleroosia vastaan ja tukevat verenkiertojärjestelmää, myös sydäntä.
* Ningxiamarja on tehokas parantamaan maksan toimintaa. Maksa on yksi tärkeimmistä elimistä, se on meidän "puhdistuskone".
* Parantaa terveiden silmien toimintaa. Hyvä kaihiin, glaukoomaan, ja näöntarkkuuuteen. Ningxiamarjassa on suurin määrä karotenoideja verrattuna kaikkiin tiedossa oleviin elintarvikkeisiin. Beetakaroteeni on tunnetusti paras ravintoaine verkkokalvon terveydelle.
* Kivennäisaineet ja vitamiinit, joita löytyy Ningxia Red juomassa, toimivat entsyymeinä ja välittäjinä ruuansulatuksessa.
* Kiinalaisille eläkeläisille teetetty tutkimus tuotti hämmästyttäviä tuloksia (monet ihmiset elävät yli 100 vuotiaiksi Ningxiamarjan kasvualueilla). Kohonneita arvoja Super Oksiidi Dismutaasia(SOD) ja kohonnutta hemoglobiinia havaittiin kaikkien osallistujien seerumissa. Toisin sanoen Ningxiamarja voi hidastaa vanhenemisprosessia.
* Tasapainottaa verensokeria
* Vahvistaa aivojen välittäjäaineita, jotka taistelee vapaita radikaaleja vastaan.
* Edistää hyvinvoinnin tunnetta.
* Sisältää B-vitamiinejä, jotka on välttämättömiä kehon toiminnoille.
* Antaa voimakkaan vastustuksen sieni- ja bakteerikasvustolle koska se sisältää solvetivone aminohappoa.
* Ningxiamarjassa on enemmän proteiiniä kuin täysjyvävehnässä.
* Ningxiamarja, toisin kuin useimmat marjat, sisältää E-vitamiiniä- joka on kudoksia korjaava antioksidantti.  (lähde)

Sanotaan, että 30 ml Ningxia Rediä on sama asia kuin...

 
34 isoa sipulia
100 appelsiinia
814 mustikkaa
22 keskikokoista porkkanaa
4.9 kg pinaattia
25 kg manteleita
59 parsakaalia
73 keskikokoista mansikkaa
93 omenaa
tai 130 tomaattia

 

  Upeista ja eläimillä testaamattomista mineraalimeikeistä pääset lukemaan lisää tästä.

 

   Myrkytöntä puhtautta Thieves-sarjasta, lue lisää tästä. 

Mitä oikeastaan on eteerinen öljy? Wikipedian mukaan se on kasveista höyrytislaamalla valmistettu vettä hylkivä neste, joka sisältää haihtuvia aromeja. Eteerisiä öljyjä valmistetaan aromaattisia aineita sisältävien kasvien kukistalehdistäjuuristahedelmistä ja pihkasta. On kuitenkin olemassa hurjasti erilaisia, erilaatuisia eteerisiä öljyjä. Kunhan pullossa on haihtuvaa tavaraa, se on eteeristä öljyä. Sitä oikeaa, aitoa, täyttä tavaraa saattaa pullossa olla huonoimmillaan pari prosenttia. Olethan siis valveutunut  ja otat selvää, minkä laatuista eteeristä öljyä käytät. Etenkin, jos laitat öljyä iholle, kannattaa laadusta olla hyvin selvillä. Kaikki mitä iholle laitamme, tuppaa menemään siitä läpi ja kaikkialle kehoomme. Ethän halua sisäelimiisi mitään epäkuranttia? Kuten jo tämän sivun alussa sanoin, itse en käytä edes saunatuoksuna mitään muita kuin Young Livingin öljyjä. Niiden pullojen sisältöön luotan. 

Jos sinäkin haluat saada puhtaita ja laadukkaita eteerisiä öljyjä suoraan kotiisi kannettuna, voit luoda omat tunnukset tästä linkistä. Minä autan sinua parhaani mukaan ja tuen aina tarpeen tullen. Saan tiedon, kun olet luonut tunnukset ja otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Toki sinäkin voit ottaa yhteyttä minuun joko sähköpostilla taina@valontalovalencia.fi tai soittamalla/ viestillä numeroon 044 5352 678. 

thyme

panaway1

oregano

juniper

cypress

tea tree

romanchamomile

digize

cedarwood

raven

sara

purification

rc

laventeli2

basil

peppermint2

idaho balsam fir

clarity1

lemon2

citrus-fresh

cinnamon bark

copaiba

clove

helichrysum

lemongrass