Minä ja meidän perhe käytetään eteerisiä öljyjä päivittäin. Nimenomaan Young Livingin öljyjä, koska niiden sisällöstä voin olla varma. Edullisemmin saisin saman nimistä öljyä ihan marketin hyllystä, mutta en halua omalle/ lasten iholle laittaa alkoholia, liuottimia tai muita täyteaineita. Myös saunatuoksut on aikoja sitten vaihtuneet Young Livingin öljyihin, sillä hengitettynäkään en liuottimia halua saada. 

Young Living on minun valintani useasta syystä. Ensimmäinen syy on Sead to Seal -prosessi, josta voit lukea enemmän täältä. Prosessi on läpinäkyvä, sillä kuka tahansa voi mennä farmille tai tislaamoon seuraamaan öljyn matkaa kasvista pulloon. Lisäksi Young Living valmistaa tuotteensa itse. Heillä on toki yhteistyökumppani-farmeja, ja heillä on yhtä tiukat laatukriteerit koko prosessissa. Öljyt tosiaan testataan kolmeen kertaan ja kaikkien erien täytyy läpäistä tiukka seula. Jos ne eivät läpäise, ei niitä sinetöidä ja päästetä meidän käyttöön terapeuttisen asteen eteerisinä öljyinä. Kolmanneksi tykkään siitä, että Young Living on mahdollista ottaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukemaan. Tarkoitan tällä sitä, että YL:sta ei saa vain ihorasvaa ja ravintolisät täytyisi hakea muualta. Saan siis tilattua itselleni perheelleni samasta paikasta eteeriset öljyt, hiustenhoitotuotteet, hygieniatuotteet, ihon kosteukseen tarvittavat tuotteet, hammashygieniatuotteet, kodin puhdistustuotteet, pyykinpesuaineet, tiskiaineet ja ravintolisät. Oikeasti aika kätevää! Young Living on siis hurjan paljon muutakin kuin eteeriset öljyt.

Eläinten ystävänä minulle merkitsee myös se seikka, että näitä tuotteita ei testata eläimillä. Ihmisillä kylläkin, testaan öljyjä itseeni päivittäin 🙂 

Miksi meillä käytetään ylipäätään eteerisiä öljyjä? Me tuemme niillä terveyttä ja hyvää oloa. Eteeriset öljyt kuljettavat happea soluille, ja keho voi toimia sitä kautta paremmin. Kehon on tarkoitus pystyä parantamaan itse itsensä ja se onnistuu paremmin, kun solut eivät ole nälkiintyneitä. Ajattelen, että terveyttä tukemalla välttyy todennäköisemmin vaivoilta ja sairauksilta, eikä sitä myöten tarvitse vierailla apteekissa. Vaikka käytetään me tietenkin öljyjä myös sitten vaivan iskiessä. En ole kuitenkaan lääkevastainen, vaan nekin otetaan käyttöön tarpeen vaatiessa. 

Päivittäin meillä kuluu myös Young Livingin käsisaippuaa, suihkugeeliä, shampoota ja hoitoainetta, kosteusvoidetta (vartalolle ja kasvoille), kodin yleispuhdistusainetta, deodoranttia, hammastahnaa, suuvettä. Thieves-sarjasta meillä käytetään kaikkia tuoteita. Viimeisimpänä olen ottanut käyttööni upeat Savvy Minerals -mineraalimeikit. 

Miksi sitten juuri nämä tuotteet ovat ujuttautuneet arkipäivään niiden market-tuotteiden tilalle?  Nopeammin saisi sen saippuan tai yleispuhdistusaineen haettua lähikaupasta. Tietoisuus kaikista lisäaineista ja muista haitallisista jutuista on saanut aikaan sen, että haluaa tarjota itselle ja lapsille mahdollisimman turvalliset tuotteet. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että se mitä me laitamme iholle, menee todella nopeasti ja varmuudella myös muualle kehoon. Siellä on meidän pienet (ja niin tärkeät!) solumme ihmeissään, kun koko ajan tulee kaiken maailman kemikaaleja monesta lähteestä. Mikromuovit pistää hormonitoiminnan sekaisin jne. 

Kemikaalineuvonnan sivuilta bongasin seuraavaa: "Terveydelle vaarallisten kemikaalien (aineet ja seokset) ryhmät ovat erittäin myrkylliset, myrkylliset, haitalliset, syövyttävät, ärsyttävät, herkistävät, syöpää aiheuttavat, perimää vaurioittavat, lisääntymiselle vaaralliset." Jo tuon pelkän listan lukeminen alkaa tuntua pahalta, ei tee mieli edes alkaa tonkia sen syvemmälle. Käytän siis YL:n tuotteita ja elän toivossa, että oma ja lasten keho saa vähän vähemmän kuormaa näin toimien. Tiesitkö muuten, että kaikkia Young Livingin tuotteita pystyy periaateessa syömään? Tähän en ketään toki kehoita!

Jos sinua kiinnostaa puhtaammat vaihtoehdot kodin siivoukseen, ihon hoitamiseen tai olet kiinnostunut eteerisistä öljyistä, laita sähköpostia taina(at)valontalovalencia.fi Minä kerron mielelläni lisää! Tai luo itsellesi saman tien tunnukset Young Livingille ja tilaa näitä upeita tuotteita suoraan kotiovellesi. Tunnusten teko ei velvoita sinua mihinkään, mutta saattaa antaa sinulle uskomattoman paljon! Uusia oivalluksia, uusia tuotteita, tukea hyvinvointiin. Kenties uuden harrastuksen, ehkäpä osittaisen työn? Ainakin meillä on huippuporukka, johon pääsen halutessasi mukaan! Omat tunnukset pääset luomaan suoraan tästä >>. 

 

https://www.valontalovalencia.fi/palvelut/young-living/

https://www.valontalovalencia.fi/palvelut/young-living/

Palan halusta kertoa Sinulle lisää näistä uusista mineraalimeikeistä, jotka eivät sisällä: 

  - nanohiukkasia

  - parabeenejä

  - ftalaatteja

  - petrokemian tuotteita

  - vismuttia

  - talkkia

  - tuoksuja

  - synteettisiä väriaineita

thyme

panaway1

oregano

juniper

cypress

tea tree

romanchamomile

digize

cedarwood

raven

sara

purification

rc

laventeli2

basil

peppermint2

idaho balsam fir

clarity1

lemon2

citrus-fresh

cinnamon bark

copaiba

clove

helichrysum

lemongrass