Eteerinen Young Living Stress Away™ ‑öljysekoitus on luonnollinen tapa torjua arjen rasitteita. Stress Away on ensimmäinen tuote, joka sisältää ainutlaatuisen stressiä lievittävän eteerisen limetti- ja vaniljaöljyjen yhdistelmän. Stress Away -öljysekoituksen sisältämä copaiba ja laventeli vähentävät henkistä painetta ja palauttavat tasapainon. Voimakkaita kasviainesosia, kuten setripuusta saatavaa sedrolia ja luonnollisesti vaniljauutteessa esiintyvää eugenolia, sisältävä Stress Away voi helpottaa rentoutumista sekä vähentää tilapäistä jännittyneisyyttä ja hermostuneisuutta. Ainesosat on sekoitettu eksoottiseen viherlaakerituoksuun, joka on yksinomaan Young Living -tuotteissa käytettävä ecuadorilainen yksittäisöljy.

Tärkeimmät edut:

  • Vähentää stressiä, jota saatetaan kokea ennen jännittäviä tilanteita.
  • Vähentää unen laatuun kielteisesti vaikuttavien stressitekijöiden vaikutusta.
  • Kohottaa mielialaa.

Käyttöohje:

Paikallinen käyttö: Ravista hyvin ja levitä tuotetta ranteisiin tai niskaan. Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä.

Varoitukset:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle.

Ainesosat

Copaiban (Copaifera reticulata) pihkaöljy, limetin (Citrus aurantifolia) kuoriöljy, setripuun (Cedrus atlantica) kuoriöljy, vanilja-absoluutti (Vanilla planifolia), ocotean (Ocotea quixos) lehtiöljy, laventelin (Lavandula angustifolia) kukkaöljy.

 

 

stress-away

Haluaisitko sinäkin saada tukea stressinhallintaan eteerisen öljyn muodossa? Hieno juttu, niin minäkin halusin. 

Otahan yhteyttä minuun sähköpostilla taina(at)valontalovalencia.fi. Kerron auliisti lisää, miten me saadaan sinullekin oma pullo arkea helpottamaan!