Young Living tarjoaa myrkyttömät ja tehokkaat tuotteet myös kodinpuhdistukseen, pyykkihuoltoon ja käsin tiskaamiseen. Puhun siis ihanasta Thieves-sarjasta.

Ensinnä kerron Thieves käsitiskiaineesta. Vaikka melkein joka talossa taitaa olla jo astianpesukone, tulee sitä käsin tiskattavaa jonkin verran. Onneksi saamme käyttää tätä ainetta rajujen myrkkyjen sijaan ❤

Luonnollisista aineista valmistettu Thieves®-astianpesuaine (Thieves® Dish Soap) pesee astiat tehokkaasti ilman väriaineita tai synteettisiä aineosia. Young Livingin eteeriset öljyt Thieves, Jade Lemon ja Bergamotti tekevät yhdessä muiden kasvipohjaisten aineosien kanssa astioista hohtavan puhtaita.

Tärkeimmät edut:

 • Kasvipohjainen koostumus
 • Raikas sitrushedelmän tuoksu
 • Tekee astioista säkenöivän puhtaita
 • Pesuaine sisältää eteerisiä Thieves®-, Jade Lemon- ja bergamotti (Bergamot) -öljyjä
 • Sen kasvipohjaiseen koostumukseen ei ole lisätty natriumlauryylisulfaattia (SLS), natriumlauryylieetterisulfaattia (SLES), väriaineita, formaldehydiä, fosfaatteja tai keinotekoisia hajusteita

Käyttöohje:

Annostele pieni määrä pesuainetta lämpimään hanaveteen. Lisää pesuainetta tarvittaessa.

Ainesosat:

15–30 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteet [voi sisältää seuraavia: bentsyylibentsoaatti, sinnamaali, sinnamyylialkoholi, sitraali, sitronelloli, eugenoli, farnesoli, geranioli, isoeugenoli, limoneeni, linaloli].

Hajustettu eteerisillä bergamotti-, kaneli-, neilikka-, eukalyptus-, sitruuna-, ja rosmariiniöljyillä. (lähde)

Seuraavaksi Thieves Household Cleaner, eli jokapaikan aine. Itsellä on tiskipöydällä suihkepullossa valmis laimennos Thieves HHC:ia, josta on kätevä suihkia ja pyyhkiä pinnat. Luutuussankoon menee korkillinen tätä, ja pian on puhtaat, mutta myrkyttömät lattiat. Etenkin eläin- ja pikkulapsiperheissä tämä on huippu seikka!

Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusaineella on helppo poistaa tahrat ja puhdistaa kodin ongelmalliset alueet tarvitsematta käyttää voimakkaita tai hankaavia kemikaaleja. Vaikka jotkin bakteerit voivat olla vaarallisia, jotkin markkinoiden teollisuuspuhdistusaineet voivat olla niitäkin vaarallisempia terveydelle. Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusaine on turvallinen yleiskäyttöinen tiiviste, joka puhdistaa kodin kaikki huoneet ilman voimakkaita kemikaaleja. Laimenna suihkepulloon tai ämpäriin tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.
Käyttöohje:
Suositellut laimennussuhteet löytyvät etiketistä. Ennen verhoilujen, kankaiden tai mattojen puhdistusta testaa Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta pienelle huomaamattomalle alueelle. Ravista pulloa hyvin parhaiden tulosten saamiseksi. Ei suositella sisäisesti käytettäväksi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä säilytä tuotetta liiallisessa lämmössä tai suorassa auringonvalossa.
Ainesosat:
Patentoitu suspensio turvallisia pinta-aktiivisia aineita (kostuttimia) ja eteeristä Thieves-öljysekoitusta. (lähde)
Ennen kuin saimme Euroopan markkinoille Thieves pyykinpesuaineen, keittelin sitä itse Thieves palasaippuasta, vedestä ja ruokasoodasta. Nyt on aika paljon helpompaa, kun voi vain pullosta annostella koneeseen. Pyykit eivät tätä ainetta käytettäessä juuri tuoksu miltään muulta kuin puhtaalta.

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti, eikä niihin jää kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

Thieves®-pyykinpesuainetta voi käyttää kaikissa pyykinpesukoneissa, myös korkeatehoisissa koneissa.

Tärkeimmät edut:

 • Raikas sitrushedelmän tuoksu
 • Kasvipohjainen koostumus
 • Puhdistaa ja raikastaa
 • Kasvipohjaiseen koostumukseen ei ole lisätty natriumlauryylisulfaattia (SLS), väriaineita, petrokemikaaleja, formaldehydiä, fosfaatteja, keinotekoisia hajusteita eikä optisia valkaisuaineita

Käyttöohje:

Noudata vaatteen hoito-ohjeita. Valitse vaatteiden ja pesuaineen määrä veden kovuuden ja vaatteiden likaisuuden mukaan. Noudata koneen käyttöohjeita. (lähde)

Pienten ja isompien käsien hellävarainen puhdistaja on Thieves vaahtoava käsisaippua. Ihan mahdottoman riittoisa ja huippuhyvä tuote! Tätä annan lahjaksi lasten opettajille ja vien mökkituliaisena ❤ Tähän on myös täyttöpullo, joten joka kerta ei tarvitse ostaa uutta pumppupulloa. Itse laitan täyttöpullosta vain sentin-pari saippuaa ja loput vettä. Hyvin toimii!

Vaahtoava Thieves-käsisaippua puhdistaa, suojaa ja hoitaa ihoa eteerisellä Thieves-öljysekoituksella, puhtaalla eteerisellä sitruuna- ja appelsiiniöljyllä, aaloella, Ginkgo biloballa ja E-vitamiinilla. Vaahtopumppupullo.

Käyttöohje:

Pumppaa vaahtoa käsiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.Dermatologisesti testattu. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa poissa suorasta auringonvalosta.

Ei sisäiseen käyttöön. Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele niitä puhtaalla, viileällä vedellä usean minuutin ajan. Jos ilmenee ärsytystä ja punoitusta, lopeta tuotteen käyttö. Jos oireet jatkuvat, hakeudu lääkäriin.

Ainesosat:

Vesi, dekyyliglukosidi, kokamidopropyyli hydroksi-sultaine, Syzygium aromaticum† (mausteneilikka) -nuppuöljy, Citrus limon† (sitruuna) -kuoriöljy, Cinnamomum verum† (kaneli) -kuoriöljy, Eucalyptus radiata† -lehtiöljy, Rosmarinus officinalis† (rosmariini) -lehtiöljy, Citrus aurantium dulcis† (appelsiini) -öljy, Aloe barbadensis -lehtimehu, tokoferyyliasetaatti, Ginkgo biloba -lehtiuute, retinyylipalmitaatti, Camellia sinensis -lehtiuute, setyylihydroksietyyliselluloosa, sitruunahappo, kaprylyyliglykoli, etyyliheksyyliglyseriini ja heksyleeniglykoli. (lähde)
Muita Thieves-tuotteita:
 • hammastahna
 • suuvesi
 • hammaslanka
 • käsidesi
 • pintojen desinfiointiaine
 • palasaippua (käytän tätä shampoona)
 • pastillit
 • eteerinen öljysekoitus