Sinä pystyt ihan mihin vaan

posted in: Elämän pohdintaa | 0

Useammasta suunnasta tulee nyt viestiä, että tästä aiheesta pitää blogata. Eipä siinä mitään, minä rakastankin tsemppaamista ja sparraamista. Verkostomarkkinoinnissa sitä saa onneksi tehdä yllin kyllin!

Olin keväällä mukana eräässä valmennuksessa. Valmennuksen sisältö ja idea oli saada elämään iloa ja energiaa liikunnan avulla. Siellä oppimani muutamat jutut käyvät oikein hyvin mihin tahansa asiaan elämässä. Nämä samat ”kulmakivet” kuulin ihan tässä taannoin muussa yhteydessä. Näinhän se menee:

  1. Aseta itsellesi tavoite. Maali, minne haluat mennä. Jos et tiedä, et sinä sinne tule pääsemään. Et voi näet osua maaliin, jota et näe.

https://www.valontalovalencia.fi/sina-pystyt-ihan-mihin-vaan/

Tee siitä konkreettista. Kirjoita, piirrä tai tulosta kuvia netistä. Se menee paremmin jakeluun, kun näet maalisi/ unelmasi.

  2. Usko, että pystyt saavuttamaan maalin. Jos unelmasi on olla USAn presidentti, pystytkö oikeasti uskomaan että niin käy joku päivä? Eli tuon unelman pitää olla uskottava. Toki se voi olla iso unelma (siis pitääkin olla), mutta pidä se kuitenkin niissä rajoissa, että se on mahdollista saavuttaa. Luota itseesi, äläkä missään vaiheessa päästä epäilystä valtaamaan mielialaa. Sinun ei tarvitse tässä vaiheessa tietää kaikkia yksityiskohtia, miten tulet tuonne maaliin pääsemään. Keinot kyllä käyvät ilmi matkan varrella. Siis usko ja luota.

https://www.valontalovalencia.fi/sina-pystyt-ihan-mihin-vaan/

  3. Kirkasta oma motivaatiosi päästä maaliin. Mikä on sinun henkilökohtainen ”MIKSI”? Jos ei ole motivaatiota, et tosissasi tule tavoittelemaan maaliin pääsyä.

https://www.valontalovalencia.fi/sina-pystyt-ihan-mihin-vaan/

Siinä se. Siis pähkinänkuoressa. Tiedä, mitä haluat. Usko, että voit saada sen. Kirkasta motivaatiosi.

Faktahan on se, että sinä pystyt mihin vaan. Äläkä anna kenenkään väittää mitään muuta.

– Taina

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *