Valon Talo Valencia syntyi vuoden sairauslomalla olon ja sitä edeltäneen työpaikkakiusaamisen hedelmänä. Olin toki jo pitkään halunnut hoitaa ihmisiä ja jakaa valomaailman viestejä. Kaikellahan tuppaa olemaan tarkoituksensa, niin myös tälläkin. 

Reilun vuoden verran olin yrittäjänä, kunnes huomasin, että nyt ei aika ollut oikea. Juuri koulua aloittelevat lapset tarvitsevat äitiä nyt enemmän kuin päiväkoti-iässä. Miehen ollessa viikot tien päällä homma jää kokonaan minun harteilleni. Tein surutyötä ja laitoin yrityksen määrittelemättömäksi ajaksi ylähyllylle. Otan sen sieltä alas kun on sen aika. Puntaroin, että tarvitsevatko nuo fyysiset lapset vai tämä yritys-lapsi minua enemmän. Fyysiset veivät voiton. 

Hoitoja siis en nyt tarjoa, ja olen ohjannut asiakkaita kollegoiden hoiviin. Kajaanissa toimii erittäin hyvä energia-hoitaja, häneltä taittuu myös kuumakivihoito. Kerron yhteystiedot hänelle oikein mielelläni, joten laitathan sähköpostia taina@valontalovalencia.fi jos tahdot saada ne. 

Nyt tässä kotosalla ollessa olen lähtenyt mukaan Kainuun Päiväkeskuksen toimintaan. Vapaaehtoistyöntekijän sopimusta en ole tehnyt, mutta muuten aktiivina olen ollut hommassa mukana. 

Mukavaa, kun löysit tänne. Voi hyvin, pidä huolta itsestäsi. 

tee sitä mitä rakastat

TainaVtv-300x242