Vapaaksi satimesta?

posted in: Elämän pohdintaa | 0

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että olet ikään kuin satimessa? Et oikein itsekään tiedä, mistä sinun pitäisi päästä irti, mutta päästävä olisi? Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta silti on epämääräinen paha olo? Kiukuttaa, tympäsee, välillä ihan itkettää? Paha tuuli on pysyvä olotila, vaikka sitten illalla harmittaa. Väsyttää, vaikka kuinka nukkuisi.

https://www.valontalovalencia.fi/vapaaksi-satimesta/

Minusta on tuntunut tuolta. Kiersin kehää kuin leijona eläintarhassa. Vaikka kaikki oli periaatteessa hyvin, silti tuntui että kaikki on päin persettä. Mikään ei tuntunut miltään, ei ainakaan hyvältä. Puoliso oli ihan idiootti, lapset kauheita kakaroita ja työ syvältä. Ainut iloa tuottava asia taisi olla ystävät, joille sai purkaa pahaa oloa tai puhua ihan jostain muusta.

https://www.valontalovalencia.fi/vapaaksi-satimesta/

Koska tiedän, että siellä näytön toisella puolella on samojen tunteiden kanssa kamppaileva suurenmoinen ihminen, minä haluan auttaa sinua. Haluan jakaa kanssasi kaikki ne pienet (oikeasti suuret) asiat ja vinkit, joiden avulla itse pääsin pois satimesta. Ne vinkit löytyy kyllä googlaamalla, lukemalla blogeja ja sivustoja, lukemalla kirjoja ja kuuntelemalla äänitteitä. Olen kuitenkin sinua helpottaakseni kasannut yhdessä valon auttajien kanssa valmiin paketin, jotta sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista aikaasi kaiken sen etsimiseen. Olen kasannut noista vinkeistä Arvokas Minä -verkkokoulutuksen, jonka pilottiin kutsun sinut mukaan. Jos mietit, onko tämä sinun juttu, niin hiljenny hetkeksi. Kuuntele sisintäsi, vastaus kyllä löytyy sieltä. Koska sattumaa ei ole, tälle kurssille tulee juuri oikeat ihmiset. Ensimmäiset ovat jo tulleet <3, vielä sinä mahdut mukaan.

https://www.valontalovalencia.fi/vapaaksi-satimesta/

Kurssin kesto on kuusi viikkoa, saat materiaalin kerran viikossa. Asiaa tulee olemaan paljon, mutta älä huolestu. Materiaali jää sinun käyttöösi kurssin jälkeenkin, joten voit palata siihen koska tahansa myöhemmin. Haluaisin kuulla tälle kurssille osallistuvilta kurssin edetessä ja sen loputtua palautetta, tämä vaivannäkö on otettu huomioon hinnassa. Pilotti maksaa 99 euroa ja siihen ilmoittautuminen päättyy 29.8.2016. Sen jälkeen kurssin hinta tulee olemaan 249 euroa. Kurssille pääset mukaan tästä.

 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, minä olen vain sähköpostin päässä. Kysy siis rohkeasti mitä mielen päällä on, niin vastailen sinulle. Osoite on taina@valontalovalencia.fi. Voit lukea lisää myös täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *